af000204: Moestuin. Samen sterk - Fiers, Evelyne; Velt
"Affiche van Evelyne Fiers uitgegeven in 2006 door de Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) voor biologisch tuinieren. Tekst: Moestuin. Samen sterk. Natuurlijke vijanden, je bondgenoten in de moestuin. Velt vzw, Uitbreidingstraat 392c, 2600 Berchem. Foto: Evelyne Fiers. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"