fo025933: Gebuurtefeest Brugse Poort
"Zwart-witfoto van een gebuurtefeest/koffietafel op het Fontaineplein aan de Brugse Poort te Gent. Vermoedelijk eind 1930 (of na 1945 ?) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"