Jozef Coole 1878-1978 - Huysentruyt, Filiep; Decock, Julien (Kortrijk: BSP; CSC, 1978)
"Deze publicatie bevat volgende liederen en gedichten :Vaarwel, vader...Gij zijt geboren in een armoe-somber bed...De gelock-outeerde textielbewerkersStrijdlied der socialistische turners van IngelmunsterDe slimste peê van BisseghemRoo-Koolen in den pot?Kieslied 1936Nieuw strijdlied : 4,00 f per uur - 8 uern werkOp Charles Proef"