af009048: Casa del Mundo wereldwandeling - 11.11.11 Herzele; OCMW Herzele; 't Uilekot; Oxfam-Wereldwinkel Herzele; Dekenale Werkgroep Broederlijk Delen - Welzijnszorg (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door 11.11.11 Herzele, Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn (OCMW) Herzele, 't Uilekot, Oxfam-Wereldwinkel Herzele en de Dekenale Werkgroep Broederlijk Delen - Welzijnszorg Herzele voor een wandeltocht. Afbeelding: wereldbol. Tekst: Casa Del Mundo wereldwandeling. Zondag 7 november van 11 tot 18 uur in het centrum van Herzele. Startpunt: gemeentehuis; info: (053) 62 64 36 (kantooruren). Organisatoren: Gemeentelijk 11.11.11 comité, OCMW, vzw 't Uilekot, Oxfam-Wereldwinkel, Dekanale (sic) Werkgroep Broederlijk Delen / Welzijnszorg. V.V.Z. art. 198.7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"