006.008: Notulen van het Socialistische Middencomiteit Wetteren - BSP-afdeling Wetteren
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Wetteren; Biografie: BSP-afdeling Wetteren is de plaatselijke afdeling van de Belgische Socialistische Partij (BSP) – voor de geschiedenis zie aldaar – in Wetteren. Level of description: Item; Series: 006: Archief van BSP-afdeling Wetteren"