fo012729: Huldiging Joseph Vandevelde als burgemeester van Moeskroen
"Zwart-witfoto van de huldiging van Joseph Vandevelde als burgemeester van Moeskroen, jaren 1930. Zicht op een optocht met o.a. Joseph Wauters en Camille Huysmans. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"