af000486: Water voor de maatjes - Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie; Van den Berghe, Edith
"Affiche uitgegeven tussen 1959 en 1983 door de Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie (BJN) voor milieubescherming. Tekst: Water voor de maatjes. Belgische Jeugdbond voor Natuurstudie. Ver. uitg. Edith Van den Berghe, Kortrijksestw. 154, Gent. Politiereglement verboden op de straat te werpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"