Zelfstandig ondernemerschap bij asielzoekers en vluchtelingen - Wauters, Bram; Lambrecht, Johan (Brussel: Studiecentrum voor Ondernemerschap (SVO), 2006)
"Bram Wauters en Johan Lambrecht ; Studiecentrum voor Ondernemerschap, EHSAL-K.U. Brussel Het onderzoek kadert binnen het ESF-Equalproject 'Rainbow Economy' ; met steun van het Impulsfonds voor het Migrantenbeleid, het ESF-Equalprogramma en het Stedenfonds van de VGC"