pr001208: Romain Deconinck - Hublau, Etienne; Beschermde Werkplaats Ryhove; Stichting Romain Deconinck vzw (1997)
"Prent in monochroom voorstellend de aquarel 'Romain, Gent en De Minard'. Uitgegeven om het monument Romain Deconinck te sponsoren. Met biografie en colofon in map. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"