Tentoonstelling "Een eeuw Bond Moyson, een mutualiteit in dienst van de sociale ontvoogding" : catalogus - Van Lerberge, Raf; Steenhaut, Wouter (Gent: Bond Moyson, 1979)
"Archief CSC Archief Rudi Van Doorslaer Archief Raoul Haerinck"