af015004: Pablo Neruda 2004 - Poncelet, Yvon; Aanzet/Making Magazines; Linx+; Van Hoorick, Paul
"Affiche van Yvon Poncelet uitgegeven in 2004 door Linx+ voor de fototentoonstelling Las 3 casas de Pablo Neruda. Afbeelding: een jongen die, met gespreide armen, op het standbeeld van Pablo Neruda staat. Tekst: PABLO NERUDA 2004 i.s.m. Pablo Neruda 2004 Platform Vlaanderen. Masereelfonds; AMARANT; linx+; Oxfam Wereldwinkels; www.neruda.be; Met steun van de Vlaamse overheid; GOBIERNO DE CHILE MINISTERIO DE RELACIONES EXTERIORES EMBAJADA EN BELGICA; Provincie Oost-Vlaanderen; Provincie West-Vlaanderen Door mensen gedreven; MO* *MONDIAAL MAGAZINE. V.U. PAUL VAN HOORICK, LINX, WATTEUUWSTRAAT (sic) 10, 1000 BRUSSEL | FOTO: YVON PONCELET | VORMGEVING: AANZET / MAKING MAGAZINES. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"