Vlaandren den Leeuw [Bladmuziek[ = Vlaanderen de Leeuw : vierstemmige marsch - Halen, Jan; Van Steenbeeck, Rik
"Woorden van Jan Halen ; Muziek van Rik Van Steenbeeck Partituur voor vierstemmig mannenkoorPartituur voor bariton en basPartijen voor : 1ste en 2de tenor, 1ste en 2de Bas"