fo029402: Rode Valken
"Zwart-witfoto van een groep Gentse Rode Valken tijdens een reis.. (op weg naar Zwitserland ?) . het gebouw waar ze bij staan heeft kogelinslagen...1949-1954. Derde rij rechts staat Willy Seeuws. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"