fo018737: Havenarbeid (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van de opslagplaatsen van de haven naast de openbare weg, vermoedelijk de Ernest Van Dijckkaai in Antwerpen, waar een paard met kar en een tram te zien zijn . Haven van Antwerpen, jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"