pr000276: Nos Binettes Socialeuses par Boquillon - Boquillon; Lefevre, A.
"Farde in monochroom voorstellend een hand die een zweep vasthoudt. Tekst : Nos Binettes Socialeuses par Boquillon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"