fo025153: Betoging tegen afdankingen - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een betoging tegen afdankingen. Zicht op de betogers met borden en spandoek met tekst: Noordland was Caritas is... - Geen onrechtvaardige afdanking!. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"