fo008572: Congres CMB
"Zwart-witfoto van de afscheidsrede van Gust (Gustaaf) Wallaert tijdens het 51ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in het Congrespaleis in Luik, juni 1973. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"