pk001113: Wilchar
"Prentbriefkaart uitgegeven in 1999 door PAC Beersel om de tentoonstelling van Wilchar te promoten. Afbeelding: Tussen de vaten kernafval en geraamten een baldakijn met de koning en de koningin en verschillende gebouwen uit Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"