Pierre Paulus - Delahaut, Jean-Robert; Leburton, Edmond (Bruxelles: Terre d'Europe, 1981)
"Jean-Robert Delahaut ; Avant-propos = Voorwoord: Edmond Leburton Catalogus tentoonstelling opgedragen aan Pierre Falize in 1981"