"De verstandige Marokkanen zitten nog ginder!" : de situatie en de functie van de zelforganisaties in de Antwerpse wijken Zuid en Brederode - Van Schil, Geert (Leuven: HIRL, 1995)
"Eindverhandeling, HIRL"