Het grote geheim : omgaan met lichamelijkheid en seksualiteit in opvoeding en onderwijs tijdens de 20ste eeuw - Steverlynck, Carine; Dendooven, Dominiek; Verschuren, Loes (Ieper: Onderwijsmuseum Ieper, 2010)
"Carine Steverlynck ; m.m.v. Dominiek Dendooven en Loes Verschuren Boek uitgegeven naar aanleiding van de tentoonstelling."