af015225: Socialistische Turnbond van België/Fédération Socialiste de Gymnastique de Belgique: 24e Bondscongres
"Affiche van Ebinger uitgegeven in 1952 door de Socialistische Turnbond van België (STB)/Fédération Socialiste de Gymnastique de Belgique (FSG) voor hun 24e bondscongres in Brussel. Afbeelding: turners op de rekstok. Tekst: Socialistische Turnbond van België/Fédération Socialiste de Gymnastique de Belgique.24e Bondscongres Zaterdag 16 en Zondag 17 Februari 1952 Volkshuis te Brussel. Jongeren wees socialistische turners! Sluit aan bij de Socialistische Turngroepen!.. Lithographie & Cartonnages Anversois - De Bosschaertstr. 117 - Antwerpen - tel. 748.28. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"