af007787: Begeerte heeft ons aangeraakt - Vanmelle, Louis; Provinciebestuur Oost-Vlaanderen; Amsab; De Smet, Albert (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 door Amsab (Gent) en het Provinciebestuur van Oost-Vlaanderen voor een tentoonstelling. Afbeelding: schilderij van een verliefd paartje. Tekst: BEGEERTE HEEFT ONS AANGERAAKT. SOCIALISTEN, SEKSE EN SEKSUALITEIT. TENTOONSTELLING IN HET CAERMERSKLOOSTER, VROUWEBROERSSTRAAT, 9000 GENT VAN 25 MAART 1999 TOT EN MET 2 MEI 1999, DAGELIJKS VAN 10U TOT 17U. GESLOTEN OP MAANDAG EN OP ZONDAG 4 APRIL, OPEN OP ZATERDAG 1 MEI. DE TOEGANG IS VRIJ. GEORGANISEERD DOOR HET PROVINCIEBESTUUR VAN OOST-VLAANDEREN EN AMSAB. VOOR MEER INFO: AMSAB, BAGATTENSTRAAT 174, 9000 GENT - TELEFOON 09/224.00.79. v.u. A. De Smet, Provinciegriffier, p/a Gouvernementstraat 1, 9000 Gent / Druk: L. Vanmelle, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"