af015839: Non à l'apartheid. Boycottez Shell - Brouwer, Erik; Komitee Zuidelijk Afrika
"Affiche van Erik Brouwer uitgegeven in 1986 door het Komitee Zuidelijk Afrika tegen apartheid. Afbeelding: logo van oliemaatschappij Shell. Tekst: NON À L'APARTHEID. BOYCOTTEZ SHELL. ISSUED BY: HOLLAND COMMITTEE ON SOUTHERN AFRICA O.Z. ACHTERBURGWAL 173. 1012 DJ AMSTERDAM THE NETHERLANDS. PHONE: 20-270801. TELEX: 17125. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"