af000337: Steeds recht! Stemt voor de socialisten! - Rik; Goossens, J.E.; BWP
"Affiche van Rik uitgegeven in 1929 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor de provincieraadsverkiezingen. Tekst: Belgische Werklieden Partij. Provinciale verkiezingen 1929. Steeds recht! De liberaal. Daar is hij nog... De katholiek. En hij ziet er sterker uit als ooit. Hand- en geestesarbeiders! De leugens en lasteringen der verbonden katholieken en liberalen hebben ons stemmen afgenomen. De kommunisten hebben ons zetels doen verliezen tot het eenige profijt der reaktie. Maar de Arbeiderspartij staat immer nog ongebroken recht, in haar volle macht en pracht. Méér dan 600.000 leden! Méér dan 800.000 stemmen! de Partij roept U ter stembus aanstaanden zondag, om het verdedigen der socialistische provinciën, en de verspreiding der demokratische ideën in de andere provinciën. Stemt voor de socialisten! Vrij van zegel. Drukkerij J.-E. Goossens, n.m., Habermanstraat, 27, Brussel. De Algemeene Raad der B.W.P. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"