fo023786: Frank Beke - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Frank Beke, ex-burgemeester van Gent en politicus van sp.a/Vooruit tijdens een inhuldiging of plechtigheid. Naast hem staat Luc Van den Bossche. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"