fo027316: NCOS project 2074 - Dammenbouw in het Dharmapuri district, Indië, een realisatie van IVDP - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2074; Kleurenfoto, van de bouw van dam 1. NCOS project 2074 - Dammenbouw in het Dharmapuri district, Indië 1988-1997. Een realisatie van IVDP; Integreted village development project. Land/Regio: India; Code: INDIA/89; Projectnaam: Dammenbouw in het Dharmapuri district; Series: Projectnummer: 2074; Land/Regio: India; Code: INDIA/89; Projectnaam: Dammenbouw in het Dharmapuri district; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"