af004505: Voor Brussel hoofdstad van België en van Europa - BSP; Van de Velden, A. (1965)
"Affiche voor de verkiezingen van 1965. Foto van Hendrik Fayat. Tekst: Voor Brussel hoofdstad van België en van Europa stem socialist. VRIJ VAN ZEGEL - WETGEVENDE VERKIEZING 23 MEI 1965 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"