fo017692: BSP-Dendermonde, Verkiezingen
"Zwart-witfoto van de socialistische kandidaten voor Kamer en Senaat van de BSP-Afdeling Dendermonde voor de verkiezingen. Jaren 1950. Zittend v.l.n.r.: Sacré, De Brouwer, Pincé, Goossens, Van Sande; Staand v.l.n.r.: De Schepper, Casteleyn, Daman, De Pauw, Franckaert, François, Van De Velde FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"