29 noemvríou : diethnis imera allilengyis pros ton palaistiniako lao
Illustration of woman wearing headscarf and dove Original title: 29 νοεμβρίου : διεθνησ ημερα αλληλεγγυης προσ τον παλαιστινιακο λαο PO-1914