fo035525: Agalev/Groen - Hostens, Frederika
"Kleurfoto van de aandachtige deelnemers aan de Agalev-Raadsledendag te Schaarbeek op 28 februari 1998. Met onder andere Jef Tavernier. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"