Smullen aan zee : een culinaire verkenning tussen 1880 en 1940
"Marc Constandt"
Published in: | Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen 2016 |
---|---|
Main Author: | Constandt, Marc |
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/776784C7-DEE3-4059-B73A-CF2E9280DC5D |
Similar Items
-
Dienst Inbegrepen? = Service Compris? : tweemaandelijks tijdschrift
Published: (1976-1978) -
Evolutie van de hotelbedrijvigheid
Published: (1964) -
De HHR : vakblad van het werkgeverssyndikaat Horeca van België = Horeca België : officieel orgaan van de Nationale Confederatie Horeca
Published: (1965-1968) -
Pour la résorption du chômage dans l'industrie hôtelière
Published: (1953) -
L'Union : organe officiel bi-mensuel de la Centrale du Personnel de l'Industrie Hôtelière de Belgique
Published: (1922-1940)