fo035468: Agalev/Groen - Merckx, Hildegarde
"Zwart-witfoto genomen tijdens het afscheid van de Agalev-stuurgroep (laatste zitting voor de herstrukturering van de politieke raad), met Urbain Bax. Mechelen, 20 januari 1996. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"