fo025664: Salut en de kost
"Collection: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; Zwart-witfoto uit 1974 van Romain Deconinck tijdens de opnamens van Salut en de Kost. De regie en het scenario van deze film waren allebei in de handen van Patrick Lebon. Series: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"