af001155: Abortus moet vrij! - Romeyn, Anny (1978)
"Affiche uitgegeven in (1978) voor een abortusregeling. Afbeelding: tekening van een zwangere en een niet zwangere naakte jonge vrouw in profiel naar elkaar gekeerd. Tekst: kind of geen kind. wij beslissen zelf. abortus moet vrij! Verantw. Uitg Anny Romeyn - H. Consciencestraat 1 - 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"