b000052: Suffrage Universel
"Een aardewerken kan met de voorstelling van een mijnwerker(ster). Daarrond de tekst: Suffrage Universal. Zie ook: b000738Zie ook: b000029 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"