fo010926: Commissie Bouw van Internationale Arbeidersorganisatie - De Well, J.
"Zwart-witfoto van de leden (?) van de commissie Bouw van de Internationale Arbeidersorganisatie in Brussel. Groepsfoto. Opschrift achteraan: 1e Zittijd Industriële Commissie Bouw, van de Int. Arbeidersorganisatie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"