pk001104: Tekeningen of horror, Graaf je graf, hond! - Biro, Mihàly; Verlach der Arbeiter-Buchhandlung
"Prentbriefkaart uit een reeks van 20 getekend door Michael Biró in 1920 tijdens het regime van Horthy. Titel van de reeks: De witte terreur in Hongarije tijdens het regime Horthy (1919-1921). Op de achterzijde de titel in het Hongaars, Frans, Engels, Spaans en Duits. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"