ls000375: Une prière pour la paix - Wilchar
"Linoleumsnede met centraal bovenaan de afbeelding van gevouwen handen in gebed, onderaan illustraties van oorlog zoals gewapende soldaten, executies, mensen in kampkleding, figuren met gasmaskers op. Linksonder de datum 1983 verwerkt in de linoleumsnede, Wilchars merkteken en de titel 'Une prière pour la paix', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"