Pedoseks-kinderseks : wie persé wil neuken moet maar geen pedo worden - Lenders, Marc (De Rooie Vlinder : Socialistische Aktiegroep voor de bevrijding van de homoseksualiteit)
"Marc Lenders Fonds Suzan Daniel (FSD)"