fo006795: Portret van Willem Eekelers - Kessels, Willy (1933)
"© SOFAM Zwart-witfoto van Willem Eekelers, schepen van Onderwijs in Antwerpen. Portret genomen in 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"