pk001955: Spaanse Burgeroorlog,Spaanse Burgeroorlog, Sur le front d'Aragon - Commissariat de Propaganda de le Generalitat de Catalunya
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een barricade met 2 gewapende strijders tijdens de Spaanse Burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"