af015686: Een informatiecampagne - NCOS; Cleymans, Bert
"Affiche uitgegeven in 1985 door het Nationaal Centrum voor Ontwikkelingssamenwerking (NCOS) voor het 20-jarig bestaan van de campagne. Afbeelding: silhouetten van gebouwen; tekening van een vrouw die twee mannen interviewt. Tekst: EEN INFORMATIECAMPAGNE. 11.11.11 wil meer doen dan geld inzamelen. De aktie wil het Vlaamse publiek ook informeren over oorzaken, achtergronden en mogelijke oplossingen van het probleem. V.U.: Bert Cleymans, Distelvinklaan 6, 2710 Hoboken. Vrij van zegel: Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"