fo025623: Tekeningen aan de hand van Romain Deconinck
"Collection: Tekening van de hand van Romain Deconinck; Zwart-witfoto van Romain Deconinck met tekening van een paar Mickey Mouses uit 1933. Series: Tekening van de hand van Romain Deconinck; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"