af014595: Teveel alkohol is niet alleen slecht voor 't rijen - Garbarski RSCG; Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen
"Affiche van Garbarski RSCG uitgegeven in 1980 door de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) tegen alcoholmisbruik. Tekst: Teveel alkohol is niet alleen slecht voor ’t rijen. Meeting. Klant. Whisky. Diskussie. Akkoord. Whisky. Zakenlunch. Aperitief. Meloen met porto. Wijn. Marcassin. Ananas met kirsch. Koffie. Cognac. Werken. Bier. Telefoon. Dag schatje. Nee, vanavond vergadering. Ja, ik weet het, weeral. Interne vergadering. Whisky. Kollega’s als kameraden. Lachen. Kroeg. Bier. Mijn vrouw verwacht me. Ik ga nu. Dag. Kom. Ik hou van je. Echt, ik hou van je. Sorry. Slaap wel. Alkohol overschaduwt alles. De laatste tijd drinkt u meer en meer. Soms zelfs te veel. En dat komt dikwijls op een domme manier. Uw huwelijksleven lijdt daaronder. En de momenten dat u intiem bent met uw vrouw worden verknoeid. Verspild. Door iets dat u niemand anders zou toewensen. Als u voelt dat u meer en meer begint te drinken, stap naar uw dokter. Of kontakteer de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen, Studie, Preventie, Hulpverlening, V.A.D., v.z.w. Papenvest 78, 1000 Brussel. Maar vooral, nooit wanhopen. Aan een alkoholprobleem is nog te verhelpen. Met financiële steun van de Volksbond tegen drank- en drugmisbruik, Frankrijklei 8, bus 9, 2000 Antwerpen. Garbarski RSCG. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"