te002515: Ik heb een paar vrienden meegebracht - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1992. Tekening van de minister van ontwikkelingssamenwerking. Hij klopt aan een deur waar Viëtnam opstaat. Hij zegt; Ik heb een paar vrienden meegebracht....3 dikke mannen met een sigaar in de mond staan achter hem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"