fo027060: NCOS project 2493- Scholierenparlement, een realisatie van IEP. Chili - 11.11.11

(untitled)
"Collection: Projectnummer: 2493; Kleurenfoto, van een groep studenten die op een bus wachten die hun naar Valparaiso brengen. NCOS project 2493- Scholierenparlement-1991-1992 een realisatie van IEP, Chili. Land/Regio: Chili; Code: CHILI; Projectnaam: Scholierenparlement; Series: Projectnummer: 2493; Land/Regio: Chili; Code: CHILI; Projectnaam: Scholierenparlement; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"