De hoop doen herleven : een bevrijdend socialisme voor de 21ste eeuw - Tondeur, Alain; Vercammen, François (Brussel: Uitgavenfonds Léon Lesoil, 1993)
"Alain Tondeur ; François Vercammen Bibliotheek François Vercammen"