af007948: Erythrée-Tigré - Eisenloeffel, Frits; AIB; Lambreghts, Karl
"Affiche van Frits Eisenloeffel uitgegeven in 1985 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor solidariteit met Ethiopië. Afbeelding: zittende vrouw met broodmager kind. Tekst: Erythrée-Tigré (Ethiopie). Eux aussi ont le droit de survivre. Non à la déportation du peuple de Tigré! Photo: Frits Eisenloeffel. E.r.: Karl Lambreghts, rue Rogier 179, 1030 Bruxelles. Zie ook: af007949 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"