txt000545: Holebi, Belgian Federal Sogie Network, be.proud!
"Een linnen schoudertas met de afbeelding van een regenboog en tekst: .beproud! Belgian Federal Sogie Network. .beproud! werkt rond de thematieken van SOGIE (Sexual Orientation, Gender Identity & Expression, binnen Defensie makkelijker bespreekbaar te maken) en is een netwerk voor alle personeelsleden van de federale overheidsdiensten die zich als LGBT identificeren en voor alle andere personeelsleden die een affiniteit hebben met de doelstellingen van het netwerk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"